Formules

De koers is van ons, het wordt wel vaker gezegd. Maar wat als de koers echt een stukje van jou kan zijn? Lotto bied je de unieke kans om als Captain of Cycling dichter dan ooit in het wiel van het Belgische wielrennen te kruipen. Om de koers vanop de eerste rij te volgen, als supporter én als aandeelhouder!

Hoe haal je nóg meer uit de koers?

Captain worden is eigenlijk heel simpel. Je hebt 4 mogelijkheden elk met hun pakket aan voordelen. Je wordt dus niet enkel lid van Captains of Cycling, maar je mag je ook aan heel exclusieve voordelen verwachten: toegang tot exclusieve beelden en verhalen, deelname aan unieke wedstrijden, minstens 1 VIP-uitnodiging per wielerseizoen, meet & greets met de renners en nog zoveel andere mooie wielermomenten om naar uit te kijken.

Maar je wordt dus ook aandeelhouder van de Lotto Soudal wielerploeg. Je krijgt geen dividend, maar wél een zitje in de Algemene Vergadering. Zo kan jij het reilen en zeilen van de ploeg mee bepalen. Geen ‘saaie pieten’ in strak pak die louter met cijfers bezig zijn, wel een toffe groep wielerfans waarbij engagement en wielerbeleving centraal staan.

Door de geldende COVID-19 maatregelen kunnen we bepaalde tegenprestaties gekoppeld aan het returnpakket (bv. uitnodigingen voor evenementen) momenteel niet garanderen. De situatie wordt verder op de voet gevolgd en indien nodig wordt een alternatief returnpakket uitgewerkt.