Het ideale geschenk? Geef een Captains of Cycling lidmaatschap cadeau!
Het ideale geschenk:
Geef een Captains of Cycling lidmaatschap cadeau!

Het ideale geschenk:
Geef een Captains of Cycling lidmaatschap cadeau!

Het ideale geschenk? Geef een Captains of Cycling lidmaatschap cadeau!
Weet jouw vriend of familielid dat de Zwarte van Brakel geen berensoort is, maar wel de bijnaam van Peter Van Petegem? En denkt hij of zij bij "col" niet aan lijm, maar aan Alpe d'Huez? Dan heb je het ideale cadeau gevonden! Jouw vriend of familielid kan als Captain of Cycling namelijk zelf de koers van het Belgische wielrennen mee bepalen.
Hoe werkt het? Simpel gezegd: hij of zij wordt aandeelhouder van de Lotto-ploeg. Ze krijgen geen dividend, maar wél een zitje in de Algemene Vergadering, een waardebon om naar believen te shoppen in de Lotto Soudal webshop, én de kans om de renners en de ploeg te ontmoeten.

In iets meer technische termen: als gangmaker van de koers wordt hij/zij lid van een coöperatieve vennootschap. Samen met tal van anderen krijg je inspraak in je favoriete wielerploeg en steun je met je investering de toekomst van het Belgische wielrennen.Je kan je vriend of familielid op 3 verschillende niveaus hét allerleukste cadeau van het jaar geven: silver, gold of platinum. Er is dus een aanbod voor elk budget, met verschillende exclusieve voordelen per lidmaatschap. Zelfs met een relatief kleine investering kan je vriend of familielid ploegmaat worden van Tim Wellens, Tiesj Benoot en André Greipel.