Voordelen

Captains of Cycling genieten van tal van voordelen. Zo kunnen ze gratis deelnemen aan wedstrijden en inschrijven voor tal van evenementen. Op deze pagina vind je een overzicht van al deze voordelen.

Afgelopen

Exclusief fietspakket
Einddatum: woensdag 7 april

Exclusief fietspakket

Eindelijk! Het zomeruur betekent dat het kwik af en toe richting de 20 graden klimt en dat je na je werkdag nog ruimschoots de tijd krijgt om een aangename fietsrit te maken bij een heerlijk avondzonnetje. Om je perfect op weg te helpen hebben wij het ideale geschenk samengesteld.

Ronde van Vlaanderen
Einddatum: zondag 4 april

Ronde van Vlaanderen

Wat zou je ervan denken om een gesigneerd shirt én kaderplaatje te winnen van een van de Lotto Soudal renners uit de selectie van de Ronde van Vlaanderen?

Q&A met Nikolas Maes
02
apr

Q&A met Nikolas Maes

Wil je sportdirecteur Nikolas Maes, aan de vooravond van de Ronde van Vlaanderen, een vraag stellen? Dan is dit je kans!

Gent-Wevelgem
Einddatum: zondag 28 maart

Gent-Wevelgem

Wat zou je ervan denken om een gesigneerd shirt én kaderplaatje te winnen van een van de Lotto Soudal renners uit de selectie van Gent-Wevelgem?

Monopoly Koers
Einddatum: vrijdag 26 februari

Monopoly Koers

Speciaal voor onze Captains of Cycling hebben wij nog 20 exemplaren van Monopoly Koers. En dit is niet zomaar een speldoos, maar wel eentje gesigneerd door Philippe Gilbert én Remco Evenepoel.