Voordelen

Captains of Cycling genieten van tal van voordelen. Zo kunnen ze gratis deelnemen aan wedstrijden en inschrijven voor tal van evenementen. Op deze pagina vind je een overzicht van al deze voordelen.

Afgelopen

Parijs-Roubaix
Einddatum: donderdag 30 september

Parijs-Roubaix

Unieke kans! Rij zondag zelf mee over de stenen van Parijs-Roubaix.

Lotto Koerscafé @ WK wielrennen
26
sep

Lotto Koerscafé @ WK wielrennen

Het WK wielrennen in eigen land wordt hét hoogtepunt van het wielerjaar. Ook Captains of Cycling is van de partij met een heus Lotto koerscafé op de top van de Wijnpers.

VIP Village @ Benelux Tour
05
sep

VIP Village @ Benelux Tour

Wij verwelkomen 120 Captains of Cycling op de markt van Geraardsbergen in het Captains of Cycling VIP Village op zondag 5 september voor de slotetappe van de Benelux Tour.

Luik-Bastenaken-Luik
Einddatum: zondag 25 april

Luik-Bastenaken-Luik

Wat zou je ervan denken om een gesigneerd shirt én kaderplaatje te winnen van een van de Lotto Soudal renners uit de selectie van Luik-Bastenaken-Luik?

Amstel Gold Race
Einddatum: woensdag 21 april

Amstel Gold Race

Wat zou je ervan denken om een gesigneerd shirt én kaderplaatje te winnen van een van de Lotto Soudal renners uit de selectie van de Amstel Gold Race?

Exclusief fietspakket
Einddatum: woensdag 7 april

Exclusief fietspakket

Eindelijk! Het zomeruur betekent dat het kwik af en toe richting de 20 graden klimt en dat je na je werkdag nog ruimschoots de tijd krijgt om een aangename fietsrit te maken bij een heerlijk avondzonnetje. Om je perfect op weg te helpen hebben wij het ideale geschenk samengesteld.

Ronde van Vlaanderen
Einddatum: zondag 4 april

Ronde van Vlaanderen

Wat zou je ervan denken om een gesigneerd shirt én kaderplaatje te winnen van een van de Lotto Soudal renners uit de selectie van de Ronde van Vlaanderen?

Gent-Wevelgem
Einddatum: zondag 28 maart

Gent-Wevelgem

Wat zou je ervan denken om een gesigneerd shirt én kaderplaatje te winnen van een van de Lotto Soudal renners uit de selectie van Gent-Wevelgem?

Monopoly Koers
Einddatum: vrijdag 26 februari

Monopoly Koers

Speciaal voor onze Captains of Cycling hebben wij nog 20 exemplaren van Monopoly Koers. En dit is niet zomaar een speldoos, maar wel eentje gesigneerd door Philippe Gilbert én Remco Evenepoel.