Hoe werkt het?

Simpel gezegd: je wordt aandeelhouder van de Belgische wielrennerij. Je krijgt geen dividend, maar wél een zitje in de Algemene Vergadering, een waardebon om naar believen te shoppen in de Lotto Soudal webshop, toegang tot exclusieve beelden en verhalen achter de schermen, de kans om Belgische renners te ontmoeten, een uitnodiging voor het Captains of Cycling VIP-dorp tijdens de Ronde Van Vlaanderen en andere VIP-uitnodigingen.

In iets meer technische termen: als gangmaker van de koers word je lid van een coöperatieve vennootschap. Samen met tal van anderen krijg je inspraak in je favoriete wielerploeg en steun je met je investering de toekomst van het Belgische wielrennen.

Je kan de ploeg op sleeptouw nemen op 4 verschillende niveau's: silver, gold, platinum of diamond. Er is dus een aanbod voor elk budget, met verschillende exclusieve voordelen per lidmaatschap. Zelfs met een relatief kleine investering word je zo ploegmaat van een van onze Belgische toppers.

Blijft Lotto hoofdsponsor van het wielrennen? 
De Nationale Loterij speelt al meer dan 30 jaar een hoofdrol in het wielrennen.

Ze wil die rol resoluut en ten volle blijven opnemen. Het belang van fair play, de gelijke kans om te winnen, de toegankelijkheid en sympathie,… Het zijn allemaal dingen die je terugvindt bij de spelen van de Loterij, maar ook bij de spelers, de wielerfans en de sportieve inzet van de wielerploeg.

De onvoorspelbaarheid van het toeval maakt bovendien zowel (top)sport als loterijspelen erg aantrekkelijk voor spelers en supporters. Met Lotto wil de Nationale Loterij zich uitdrukkelijk, als hoofdsponsor van het wielerproject, vooraan in het peloton plaatsen.

Captains of Cycling verwelkomt spelers, supporters, fans en ambassadeurs die de waarden van de wielersport delen en mee willen proeven van de sportieve successen van een sympathieke ploeg. Omdat de Nationale Loterij met Lotto zonder meer ervoor kiest hoofdsponsor van het wielerproject te blijven, zullen de Captains of Cycling voluit gangmakers van de koers kunnen zijn.

Voor antwoorden op al je vragen kan je hier terecht.

voordelen als gangmaker van de koers

Met jouw investering schakel je de Belgische koers in een hogere versnelling. En daar staan natuurlijk exclusieve voordelen tegenover:

  •  Kansen op unieke wielerbelevingen Kansen op unieke wielerbelevingen
  • Gratis toegang tot het Lotto Soudal Fan Village tijdens het BK Gratis toegang tot het Lotto Soudal Fan Village tijdens het BK
  • VIP experiences tegen gunsttarief tijdens de Ronde van Frankrijk VIP experiences tegen gunsttarief tijdens de Ronde van Frankrijk
  • Mogelijkheid tot VIP experiences tijdens wielerwedstrijden in het binnenland Mogelijkheid tot VIP experiences tijdens wielerwedstrijden in het binnenland
  • Aanwezigheid op de decemberstage van Lotto Soudal tegen gunsttarief Aanwezigheid op de decemberstage van Lotto Soudal tegen gunsttarief
  • Unieke 'Captains of Cycling' box met tegoedbon van 50 euro voor de Lotto Soudal webshop Unieke 'Captains of Cycling' box met tegoedbon van 50 euro voor de Lotto Soudal webshop
  • Aanwezigheid op de ploegvoorstelling Aanwezigheid op de ploegvoorstelling

Overtuigd? Kies hier de optie die bij jou past

Besloten om samen met Marc Sergeant, de sportbestuurders en tal van anderen de koers van het Belgische wielrennen te bepalen? Teken dan nu meteen in en ontdek tal van voordelen. Aarzel niet.
De totale tegenwaarde van dit aanbod bedraagt minder dan 300.000 euro. Door je in te schrijven, betaal je éénmalig de som bij de formule van jouw keuze. Naast je voordelen, word jij aandeelhouder waarmee je je favoriete wielerploeg steunt.

Lotto soudal: een topteam

Lotto soudal: een topteam

Lotto en wielrennen, dat is een huwelijk dat al meer dan 30 jaar standhoudt. Criquielion, Museeuw, Vandenbroucke, Van Petegem, Gilbert, Van Avermaet, allemaal passeerden ze de revue.

En met jouw steun kunnen we nu beginnen schrijven aan het volgende hoofdstuk van het Belgische wielrennen. Wie weet geef jij de volgende Belgische Tour-winnaar zelfs het beslissende duwtje op weg naar de eindzege.

Fiets door onze geschiedenis >
Meer info over Lotto Soudal >

De gang van zaken bij de gangmakers van de koers

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Hieronder kan je de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen terugvinden. Heb je toch nog andere specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

    Meer vragen