01 Gelukkig nieuwjaar! 02 Een uniek wielerproject 03 Kerstballen voor Lotto Soudal 04 Blik op de toekomst 05 Beleef de koers vanop de eerste rij
01 Beste wensen
Gelukkig nieuwjaar!

We willen jullie van harte bedanken voor jullie trouwe engagement ten opzichte van ons project. En laten we er in 2021 opnieuw vol tegenaan gaan.

Lees meer
02 Captains of Cycling
Een uniek wielerproject

Captains of Cycling is in al z'n facetten een uniek gegeven. Maak kennis met het project en ontdek welke unieke voordelen we voor jou in petto hebben.

Lees meer
03 Christmas
Kerstballen voor Lotto Soudal

De Nationale Loterij stuurde een welgemeende dank aan de rensters, renners en personeelsleden van Lotto Soudal die ook dit jaar, in moeilijke omstandigheden, het beste van zichzelf hebben gegeven.

Bekijk de galerij
04 Lotto Cycling Talent
Blik op de toekomst

Sinds 2010 heeft de Nationale Loterij een unieke samenwerking opgezet met Energy Lab waarbij jaarlijks op zoek gegaan wordt naar nieuwe wielertalenten.

Lees meer
05 Xperience
Beleef de koers vanop de eerste rij

Als Captains of Cycling krijg je de mogelijkheid om de koers vanop de eerste rij te volgen. En dat mag je echt wel letterlijk nemen.

Bekijk de video
Recent nieuws

Een engagement van meer dan 35 jaar...

Lotto is een meer dan gevestigde waarde in het wielerpeloton. Al in 1985 besliste de Nationale Loterij om haar populairste product te verbinden aan het wielrennen. Heel wat co-sponsors passeerden de revue, maar het partnership met Soudal is toch wel uniek. De structuren van de ploeg werden opengetrokken waardoor ook onze belangrijkste stakeholders - onze fans - zich duurzaam konden verbinden aan hun favoriete wielerploeg. Met Captains of Cycling werd een unieke structuur op poten gezet waarin de band tussen supporter, ploeg en sponsor nooit sterker was. 

Maak kennis met Lotto Soudal