Exclusief
26 sep

Lotto Koerscafé @ WK wielrennen

Het WK wielrennen in eigen land wordt hét hoogtepunt van het wielerjaar. Ook Captains of Cycling is van de partij met een heus Lotto koerscafé op de top van de Wijnpers.

Een Belg die wereldkampioen wordt in eigen land. We kunnen het niet mooier bedenken. Om onze onze Belgische renners net dat extra duwtje in de rug te geven zullen wij hen luidkeels aanmoedigen op de top van de Wijnpers, een pittige helling op de lokale ronde in Leuven.

Op zondag 26 september 2021 kunnen we 200 Captains of Cycling verwelkomen in een uniek kader. Wat mag je verwachten? Een optimale setting om de renners acht (!) keer live aan het werk te zien, een groot scherm om de koers te volgen en de ganse namiddag open bar en verschillende foodstands. Niet lang aarzelen is de boodschap, want de plaatsen zijn ook hier beperkt.

Inschrijven is niet meer mogelijk. Het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Corona-protocol:
Wij willen u een veilige VIP-ervaring aanbieden en hanteren enkele maatregelen om dit te garanderen. Daarom vragen wij een negatieve PCR/antigeen test (max 48u voor aankomst) of een vaccinatiebewijs (aan te vragen via www.covidsafe.be) van élke gast. Indien dit niet kan worden voorgelegd zal je de toegang tot het arrangement worden geweigerd.

Captains of Cycling

Deze inhoud is uitsluitend voor Captains of Cycling. 

Om exclusieve inhoud te lezen dien je een aandeelhouderschap van Captains of Cycling te hebben.

Word vandaag nog Captain of Cycling en geniet van exclusieve wielervoordelen.

Maak je keuze uit 1 van onze formules

Witte trui
Bollentrui
Groene Trui
Gele Trui

Ontdek alle voordelen

Ben je al Captain of Cycling?
Log hier in en krijg toegang tot alle exclusieve inhoud

keer terug naar het overzicht