Exclusief

Dwars door het Hageland & Elfstedenronde

Wil jij één van de VIP-plaatsen bemachtigen bovenop de Citadel van Namen tijdens Dwars door het Hageland of aan de start en aankomst van de sprintklassieker de Elfstedenronde? Neem dan deel aan onze wedstrijd.

Einddatum: zaterdag 3 juni 12:00

Dwars door het Hageland heeft veel meer te bieden dan onverharde wegen en bospaden. Met aankomst op de pittige Citadel van Diest heeft de wedstrijd net als zijn Italiaanse broer een tot de verbeelding sprekende aankomststrook. Sinds 2021 wordt er ook een wedstrijd voor vrouwen georganiseerd. Chantal Blaak won de eerste editie.

Nederland heeft de Elfstedentocht, België de Elfstedenronde. De West-Vlaamse wielerwedstrijd kreeg zijn symbolische naam omwille van de doortocht door evenveel steden. In 2017 werd de Elfstedenronde na een afwezigheid van bijna 30 jaar van onder het stof gehaald. Met succes. Deze wind- en kasseikoers, met start en aankomst in Brugge, was met een beklijvend duel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel meteen een schot in de roos.

Neem dus snel deel aan onze wedstrijd en win één van de 10 duo-uitnodigingen voor Dwars door het Hageland op zaterdag 10 juni 2023 of één van de 10 duo-tickets voor de Elfstedenronde op zondag 11 juni 2023. Veel succes!

Captains of Cycling

Deze inhoud is uitsluitend voor Captains of Cycling. 

Om exclusieve inhoud te lezen dien je een aandeelhouderschap van Captains of Cycling te hebben.

Word vandaag nog Captain of Cycling en geniet van exclusieve wielervoordelen.

Maak je keuze uit 1 van onze formules

Witte trui
Bollentrui
Groene Trui
Gele Trui

Ontdek alle voordelen

Ben je al Captain of Cycling?
Log hier in en krijg toegang tot alle exclusieve inhoud

keer terug naar het overzicht