Win VIP tickets voor de BinckBank Tour 2019

Wedstrijd - afgelopen
Algemeen 31 juli 2019

De BinckBank Tour: een steeds belangrijker wordende rittenkoers. Wielerfan of niet, je kan er onmogelijk omheen. Maar als Captain of Cycling, of anders vertaald als überfan, is het toch een tikkeltje magischer om ter plekke de BinckBank Tour-droom mee te maken.


Daarom kan jij de renners vlak voor jouw neus zien passeren in onze Captains of Cycling VIP Village op de markt in Geraardsbergen. Ben je al aandeelhouder van Captains of Cycling? Neem dan deel aan de quiz hieronder zodat je kans maakt om een rit in de volgwagen te volgen of om op 18 augustus naar het Captains of Cycling VIP village te komen. Je mag je verwachten aan onder meer een warm onthaal, een walking dinner en open bar.

Nog geen Captain of Cycling? Word snel aandeelhouder voor 7 augustus en je ontvangt van ons een bevestiging om op 18 augustus als VIP naar de BinckBank Tour te komen.

  

Wedstrijdvraag 1: “Welke wielrenner won in 2018 het Lotto Puntenklassement in de BinckBank Tour? “

- Jasper Stuyven

- Zdenek Stybar

- Michael Matthews

 

Wedstrijdvraag 2: “In welke stad van de Lage Landen vindt in 2019 de Grand Départ van de BinckBank Tour plaats? ”

- Den Haag

- Beveren

- Blankenberge

Wedstrijdvraag 3: “De BinckBank Tour pakt uit met een uniek concept waarbij er over één kilometer 3 tussenspurten verspreid zijn om bonusseconden te verdienen. Weet jij de officiele naam van dit concept?”

- De BinckBank Tour Gouden Kilometer

- De BinckBank Tour Zilveren Kilometer

- De BinckBank Tour Platinum Kilometer

 

 

  

De Binckbank Tour gaat door van 12 t.e.m. 18 augustus. Wij zetten voor jou met plezier enkele feiten op een rij als opwarmer:

-          De BBT is de grootste ronde die de landen België en Nederland combineert.

-          Onder de oud-winnaars vinden we namen zoals Niki Terpstra, Tim Wellens (2x), Mark Cavendish en Peter Sagan terug.

-          Wist je trouwens dat Eddy Planckaert en Maarten Tjallingii de ambassadeurs zijn van deze wielerronde? Ze verkennen het parcours, gaan met publiek en gasten in gesprek en doen dagelijks verslag voor de BinckBank Tour-kanalen. Houd de social media van de BBT in de gaten voor hun columns en (video)analyses.

-          De etappes kan je dagelijks live volgen op Sporza en Eurosport.

-          De WorldTour-wedstrijd van de Lage Landen mag dit jaar toppers verwelkomen zoals Dylan Groenewegen, Laurens De Plus, Philippe Gilbert en Zdenek Stybar. Onze delegatie zal uiteraard ook aanwezig zijn met onder andere Tiesj Benoot en Tim Wellens als kopmannen.

-          Deze ronde vetrekt vanuit Beveren en rijdt een week lang richting het wielermekka van Vlaanderen: Geraardsbergen. Qua gaststeden is de BBT van alle markten thuis, maar ook de ritten hebben heel wat diversiteit in hun mars. Het gevarieerde parcours bevat alle elementen waar wielerlanden Nederland en België om bekend staan: van vlakke etappes voor de sprinters, over een tijdrit voor de echte hardrijders in Den Haag, tot flink klimwerk in de Ardennen (met een korte, spectaculaire rit in Houffalize). De Muur van Geraardsbergen en andere bekende hellingen in de Vlaamse Ardennen staan op de planning voor de slotdag.

-          De BBT kan uitpakken met enkele absolute wereldtoppers aan de start. Alle UCI WorldTour ploegen nemen deel, maar de organisatie heeft ook drie wildcards uitgedeeld aan ProContinentale ploegen: Direct Energie met oud-winnaar Niki Terpstra als speerpunt, Roompot-Charles met kopman Lars Boom en Sport Vlaanderen-Baloise.

-          Een andere mooie traditie die de BinckBank Tour ook in 2019 doortrekt: twee kansen voor elke sportieve fietser om zelf op het parcours te rijden.

-          Als laatste een niet-wielerweetje: de trofee van de BinckBank Tour is van de hand van Daniele Scauso, een Italiaanse metaalkunstenaar die in Amsterdam woont.

 

Wil jij dit veelzijdig peloton aan het werk zien? Beantwoord de quizvragen en maak kans op maar liefst 3 tickets voor de VIP-gastenwagen en de overhandiging van de Lottopuntentrui tijdens de podiumceremonie. Dit zijn de ritten waarvoor prijzen te winnen zijn:

  • dinsdag 13/8: Blankenberge – Ardooie
  • woensdag 14/8: Aalter – Aalter
  • donderdag 15/8: Houffalize – Houffalize
  • zondag 18/8: Sint-Pieters-Leeuw – Geraardsbergen

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.