Geef een aandeel van Captains of Cycling als cadeau

Het ideale geschenk voor een wielerfan
Algemeen 17 december 2019

December is de maand van de gezellige eindejaarsfeesten die we het liefst doorbrengen met familie of vrienden. En dat betekent uiteraard ook cadeautjestijd. Heb jij een tante die in haar vrije tijd geen seconde van haar fiets wijkt? Of zit je broer nagelbijtend voor de televisie gekluisterd om maar geen seconde van de Tour te missen? Gaan jij en je al even wielergekke vriend naar elke voorjaarsklassieker?

Kortom, deel jij met iemand die wielerpassie? Dan stopt hier voor jou de zoektocht naar het ideale eindejaarsgeschenk. Daarom maakt Captains of Cycling het mogelijk om een aandeel onder de kerstboom van je favoriete wielerkameraad te leggen. 

Hieronder staan de stappen beschreven die je moet volgen om de cadeaubon te ontvangen: 

  1. Klik op ‘Geef Cadeau’ en vul nadien de naam en voornaam in van de persoon waarvoor de cadeaucheque bestemd is. Dit maakt het mogelijk om de cadeaucheque te personaliseren.
  2. Klik nogmaals op ‘ Geef Cadeau’.
  3. Vul nu jouw gegevens in (de cadeaugever): je e-mailadres , bevestig je e-mailadres, je naam en voornaam.  Zodat we jou de cadeaucheque digitaal kunnen opsturen.
  4. Klik op ‘door naar volgende stap’
  5. Kies jouw betalingsvoorkeur en betaal het aandeel.
  6. Eens je de betaling hebt gefinaliseerd, zal je snel de cadeaucheque in jouw e-mailbox ontvangen. Deze kan je dan printen en als cadeau geven aan diegene die het Captains of Cycling aandeel zal krijgen. ​​​​​​​Indien je deze niet ontvangen hebt, check dan zeker ook even je Spam folder.