De besten wensen voor een voorspoedig 2021

We willen jullie van harte bedanken voor jullie trouwe engagement ten opzichte van ons project. En laten we er in 2021 opnieuw vol tegenaan gaan.
Algemeen 31 december 2020

2020 zal te boek gaan als een uiterst bizar jaar. De coronapandemie slaat nog steeds hevig om zich heen maar er is licht aan het einde van de tunnel. Wij hopen van harte dat jij en je naasten gezond zijn. We hebben allemaal gezien welke verstrekkende gevolgen het virus en de maatregelen kunnen hebben.

Ook onze geliefde wielerwedstrijden hebben zich moeten aanpassen aan de nieuwe situatie. Zo hertekende men de ganse wielerkalender. Voorjaarsklassiekers werden plots najaarsklassiekers en sommige wedstrijden moesten noodgedwongen de duimen leggen. Jammer genoeg ook geen grootschalige hospitality-evenementen waar we jullie zo graag hadden op uitgenodigd.

Echter houden wij ons eraan om jullie van harte te bedanken voor jullie trouwe engagement ten opzicht van ons project. Ook een welgemeende dank aan de rensters, renners en personeelsleden van Lotto Soudal die ook in moeilijke omstandigheden het beste van zichzelf hebben gegeven. Er waren tal van tegenslagen, maar ook tal van mooie momenten. Laten we vooral het positieve onthouden om er in 2021 opnieuw vol tegenaan te gaan.

Wij wensen iedereen een gezond en voorspoedig jaar, vol passie en emotie. En hopelijk tot snel, op onze geliefde wielerkoersen.

Captains of Cycling